.: ılıl 'WeB Bilgisayarı TeaM © lılı :.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.: ılıl 'WeB Bilgisayarı TeaM © lılı :.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Gittin __?

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Gittin __? Empty Gittin __? C.tesi Tem. 12, 2008 9:28 am

sarisoy07

sarisoy07
**AdminisTRator**
**AdminisTRator**

Gittin __? Load5304uw2xr4

Gitme..!

Gitme ..!

Gitmeeeeeeeeeee ..!

DuyuLmuyoR ki çığLıkLaRım ..

Duysana sevdam ..

Duysana beni deLi mavim ..

Gitme ..

Sensiz hicRanı oynaR yüReğim .. Ve saçLaRıma EyLüL dü$eR ..

Sensiz kaLıR bedenim ..

Ruhumu aLma benden ..!

Seni benden aLma sevdiğim .. Canımı aLma .. "bén" i aLma benden .. Ruhumu aLma ..

Gömme beni kaRanLık şehRin soğuk sokakLaRına ..

IsLatma gözLeRimi .. BiLiRim dayanamazsın ağLamama .. O yüzden bakmadın gideRken aRkana ..

Gitme Ruhum dedim ..

Gitme ..!

..

Ama gittin ..!

Gittin ..!

ağLayamadım .. GüçLüydüm beLki nedeni beLiRsiz bi güç vaRdı bedenimde .. Oysa ki Ruhumun gücü çekiLmi$ti .. Sen biR habeRdin ..

Gittin __? Aglayamadimcopyet7oy0

Gittin ..!

Konu$amadım .. LaL oLmu$tu diLim .. “Gitme..!” diyemedim .. Oysa ruhum da “gitme..!” feRyatLaRı kopuyoRdu .. Duysaydın ya .. HeR “gitme ..!” dediğimde biR adım geLseydin ya bana .. Ama konu$amadım ..

Gittin __? Konusamadimcopybv3ee9

Gittin ..

AnLatamadım sensizLiğin çaResizLiğini .. anLatamadım seniz dünyama Güne$ doğmayacağını .. Sensiz bén oLamayacağımı .. Sensiz kaRanLık sokakLaRın soğuk caddeLerine gömüLeceğimi .. AnLatamadım .. Ve sen gittin ..

Gittin __? Holdmebyharmoniumcopygzcr7

Gittin ..!

Duyamadım sevda sözLeRini .. Duyamadım eRken kaybettiğim “seni seviyoRum”LaRı .. Duyamadım o hasRet kaLdığım sesini .. Duyamadım son “eLveda”nı .. Duyamadım “sen”i “ben” i “biz” i ..

Gittin __? Duyamadimis2dh7

Gittin ..!

KaLkamadım ayağa .. Gitmi$tin .. Bitmi$ti gücüm .. Bén bénden çekiLiyoRdu benden gittiğin heR adımda .. heR adımda sana hasRetim biRaz daha aLevLeniyoRdu .. KaLkamadım .. Ko$amadım aRkandan .. Gitme sevdam ..! , Gitme ..! diyemedim .. Sen gittin ..!

Gittin __? Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 740x512 and weights 256KB.
Gittin __? Gittinelifyk5
Gittin ..!

Yapamadım .. tutamadım ba$kasının eLLerini .. Bakamadım gözLeRine .. Uyanamadım heR sabaha ba$ka biR bedende .. Isınamadım ba$kasının koLLaRında .. Yapamadım işte ..! Sevemedim ba$kasını ..! Ve sen gittin ..

Gittin __? Yapamadim1copyep1dq9

Gittin ..!

Ba$Layamadım güne .. Ba$Layamadım işte ..! SensizLiğin sabahına meRhaba diyemedim .. Sende kaLdım .. Gittiğin günde .. Sonu oLdun sevda masaLımın .. Ben yeni sayfaya ba$Layamadan .. Sen gittin ..!

Gittin __? Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 667x500 and weights 39KB.
Gittin __? Whenthestarsbegintofallbo0

Gittin __? Cryinginacornerbyspazznpd6

HeR ne kadar gitsen de ..

Sensizliğin satıRLaRında son nefesimi veRiRken son sözümü duy sevgiLi ..!
Seni seviyoRum ..

Seni se ..

http://www.portakalal.com

2Gittin __? Empty Geri: Gittin __? Paz Tem. 13, 2008 9:01 am

W.B.T

W.B.T
W.B.T Üyesi
W.B.T Üyesi

PayLaşıMıN İçiN tEşekküRLEr eMeğNe SağLıK

https://webbilgisayari.editboard.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]