Arkadaşlar msn nizi senlendirecek sahane msn nicky leri
ve affediLmeyi çok sefen yaramas bir çocuum...
(║♥ αииэ"мм ♥║ )
YhokLuqumLa iYi qeCiNmeye BhaK waRLıqım Bi Daaa AsLa SeNinLe oLmıcak..
Makyajın we yüzündeki boyalarınla qururlanmaa!! yollarda qüzeldir ama altından kanalizasyon qeçer
K€ndil€riNi ßir ßok zaNN€d€N iNsaNlaR… AslıNdA g€rç€kt€N zAn€ttiKl€ri GißiDirl€r . . !!!
Hэяĸэѕ 1* моĐэŁ ам∙q . .
~ saaR ßni b$kaSıNa ySakLa . . aL ßni a$qnLa kuC**La . . ßiiiidaa qLSém $u Dünyayaa yiné Sénii svéRdim ßu a$kLa =p !
кєηdiηdєη ємiη dєqiLSєη Sєωмє. .вєηSiz мuтLuγSaη hєp öγLє кaL. .!
Şahane msn nickleri , nickler , nick
кaLßiм єLLєяiм кdя кüςüüq diiiLкγ ! вu кızıη **Lı Fiqяγ Shηdє..
ŞüpheciLiiimin seßeßi inSanLaR..ya da inSan oLup inSanLıq dıŞı RoL yapanLaR !
Ne unuTac** kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0q sevdim
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaparsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın!!
*Şak Şak Şak aLkışLıorum bak seni ! Kendinden soğuttun beni !! (h5)(h5)(h5) İstediğin bu muydu,söyLe ! Başın Göğe Erdi mi ?!?(h5)
Umduğunu deiL.! ßuLduğunu GötürecekSin..!
Mâzérét G*t qiBidir Hérkézdé ßuLuñu®!!!
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor..sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor
ki$iséL sénSin iLéTydé sana qirSin
ve affediLmeyi çok sefen yaramas bir çocuum...
(║♥ αииэ"мм ♥║ )
YhokLuqumLa iYi qeCiNmeye BhaK waRLıqım Bi Daaa AsLa SeNinLe oLmıcak..
Makyajın we yüzündeki boyalarınla qururlanmaa!! yollarda qüzeldir ama altından kanalizasyon qeçer
K€ndil€riNi ßir ßok zaNN€d€N iNsaNlaR… AslıNdA g€rç€kt€N zAn€ttiKl€ri GißiDirl€r . . !!!
Hэяĸэѕ 1* моĐэŁ ам∙q . .
~ saaR ßni b$kaSıNa ySakLa . . aL ßni a$qnLa kuC**La . . ßiiiidaa qLSém $u Dünyayaa yiné Sénii svéRdim ßu a$kLa =p !
кєηdiηdєη ємiη dєqiLSєη Sєωмє. .вєηSiz мuтLuγSaη hєp öγLє кaL. .!
Şahane msn nickleri , nickler , nick
кaLßiм єLLєяiм кdя кüςüüq diiiLкγ ! вu кızıη **Lı Fiqяγ Shηdє..
ŞüpheciLiiimin seßeßi inSanLaR..ya da inSan oLup inSanLıq dıŞı RoL yapanLaR !
Ne unuTac** kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0q sevdim
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaparsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın!!
*Şak Şak Şak aLkışLıorum bak seni ! Kendinden soğuttun beni !! (h5)(h5)(h5) İstediğin bu muydu,söyLe ! Başın Göğe Erdi mi ?!?(h5)
Umduğunu deiL.! ßuLduğunu GötürecekSin..!
Mâzérét G*t qiBidir Hérkézdé ßuLuñu®!!!
koLay değiL roL yapsamda bazen beni hiçbişey güLdürmüyor..sorun değiL çünkü artık zaten beni hiçbi dert öLdürmüyor
ki$iséL sénSin iLéTydé sana qirSin